Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Lär känna teamet bakom Dagensanalys.se

Vi som skriver här på Dagensanalys.se gör det för att vi brinner för frågor som berör digitala marknadsförare. Allt från sociala medier till analys av resultat och optimering av kampanjer. Bakom tangentborden sitter våra kunniga skribenter som du kan läsa mer om i denna artikel.

Samtliga av våra skribenter är egenföretagare eller har jobb på olika företag. Många tror att vi som jobbar på Dagensanalys.se gör det på heltid, men så är inte fallet. För oss blir det många sena kvällar framför datorn för att hålla publiceringstakten igång.

mikaelk

Mikael Karlsson grundade Dagensanalys.se för snart 1,5 år sedan. Han ville kort och gott skriva av sig om nyheter som berör digitala marknadsförare samt bidra med sina insikter i analys av digitala medier. Mikael har bland annat skapat KIA-index, Resoner och webbenkäten.

petermackhe

Peter Mackhé hoppade på Dagensanalys.se för över ett år sedan och har sedan dess skrivit flera hundratals artiklar. Hans fokus är på Dagensanalys.se är att ta fram annonslösningar och jobba med affärsutveckling, Peter är en mästare på Native och Programmatic.

annikaenglund

Annika Englund kan massor om mobilen som medie- och kommunikationsplattform. Hon har medgrundat och tagit en mobiloperatör till börsen, och har jobbat internationellt med flera techstartups i olika former. Förutom att skriva artiklar om allt från mobilt till sociala medier är hon moderator och talare på seminarier och konferenser. Annika håller också på med stand-up och improvisationsteater så scenen är hennes andra hem.
bartosz_bild

Bartosz Podniesinski är en humanist med insikter i våra relationer till nya medier, plattformar och enheter. Med blick för identitetsskapande i vår digitaliserade samtid skriver han med passion om dessa viktiga frågor. Bartosz är dessutom en tvättäkta figurspelspelnörd.

elwira

Elwira Kotowska är både skribent här på Dagensanalys.se och projektledare för de seminarier som vi arrangerar i systerorganisationen DAbase. Elwiras artiklar handlar om allt från juridiken bakom bildrättigheter till hur du bäst lever upp till rollen som projektledare. När du kommer till DAbase kommer du med all sannolikhet att få träffa Elwira som håller i taktpinnen. Elwira driver även det egna företaget KJMarketing.

Mattias_ny

Mattis strandberg är en personal- och organisationsexpert. Du har säkert läst en eller alla av hans mycket uppskattade artiklar om EQ, hur du hittar balansen mellan jobb och privatliv samt hur vi lever med sociala medier. Mattias jobbar för EQ Europe där han är Regional Manager.

annac

Anna Caracolias är entreprenör och egenföretagare. Affärsutvecklare och strateg inom digital teknik, innovation, entreprenörsskap, internet. Styrelseledamot i IIS, Internetstiftelsen (fd .SE). Medgrundare till Genius, ett community för mångfald inom ICT. Skriver på en bok om kvinnor och teknik.

henrik_hall

Henrik Hall brinner för siffror, planering, analys och resultat. Hans artiklar speglar ofta hans långa erfarenhet inom research samt hans kunskaper inom ekonomi och bokföring. När han inte skriver artiklar driver han sin bokföringsbyrå JUV.

suzan_250x250
Suzan Hourieh Lindberg har arbetat som kommunikationsansvarig på det egna företaget innan hon valde att börja studera på Medieinstitutet. Idag pluggar Suzan till Webbkommunikatör samtidigt som hon jobbar som kreatör på LynxEye Brand Consultants. Tech ligger henne varmt om hjärtat.

feffe

Feffe Kaufman djupa insikter i sociala medier genom sitt arbete på företaget LeKa Solutions gör honom till vår superexpert inom allt som berör sociala kanaler. Förutom att skriva hittar du Feffe med sin Skateboard i någon av Stockholms skateparker där han övar på coola trick.

christerp

Christer Pettersson skriver om det mesta inom den digitala världen, men har en förkärlek för e-handel. Christer har många års digital erfarenhet från företag som Eniro, IDG, Apollo och arvato Financial Solutions. Christer har även publicerat en fantastisk diktsamling.

sandrafriberg-feedkit-mindre

Sandra Friberg är en sann expert inom Content Marketing. Hon jobbar som marknadsansvarig på Feedkit där hennes artiklar blir till action. Sandra skriver ofta utifrån egna erfarenheter och brinner för social selling, varumärken och socialt förtroende. Sandra driver även den ideella föreningen Miss Mjau vars syfte är att hjälpa kattorganisationer i Sverige.

Vill du vara med och bidra till utvecklingen av Dagensanalys.se och skapandet av innehåll ska du inte tveka att höra av dig till redakion@dagensanalys.se.

annonsera_bild_we_heart_you

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Läs mer om

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>