Keymetrics

Evenemang sökes

Jag får ofta frågan av vänner och bekanta,  som även råkar arbeta inom kommunikations-och marknadsföringsbranschen: ”Vad tycker du att vi bör gå på för evenemang?” och visst är det en bra fråga?

Jag går på en hel del men inte sällan på engångsevenemang. Med det menar jag på sådant som anordnas en till två gånger per år.

Skicka gärna tips

Då är min fråga till er: Vilka (återkommande) evenemang, frukostträffar, närverksträffar eller dylikt inom ovanstående bransch rekommenderar du att man går på för att 1. hålla sig uppdaterad, främst inom ämnet digital kommunikation 2. knyta kontakter. 3. träffa likasinnade. Ja, det låter som en dejtingannons men ni förstår.

Mejla mig era tips på suzan.hourieh@medieinstitutet.se. Jag sammanställer intressanta alternativ och voilá: ni får läsa min artikel innehållande just dessa. Då kanke vi till och med ses på något evenemang!

P.S. Jag ska på ett frukostevenemang anordnat via LynxEye. Även på Stora Kommunikatörspriset via Sveriges Kommunikatörer. Båda anordnar evenemang regelbundet. Kanske vi ses där?

Gött!

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Davids Disposable
Engångskameran har blivit en succé på AppStore