Keymetrics

Vi bjuder på årets första utgåva av vårt vassa digitala nyhetsbrev DA4

Här kommer årets första upplaga av DA4 – Marknadens viktigaste nyhetsbrev för alla som arbetar med digital marknadsföring.

Vi lanserade i mitten av december vårt digitala nyhetsbrev DA4, flera tecknade upp sig för en prenumeration direkt. Vi har även fått frågan av vissa att de skulle gärna vilja veta vad DA4 är för något.

Därför bjuder vi på årets första utgåva helt gratis som du kan ladda ner här: DA4 – Nr 1 12 januari 2016

DA4 är vårt digitala nyhetsbrev som skrivs av Dagensanalys.se och levereras varannan vecka med en sammanfattning och analys av de viktigaste nyheterna om hur man når framgång i en digital framtid.

Alternativt skriver vi helt fritt och ger våra tips och råd – som i detta nyhetsbrev – med det som vi anser vara viktigt i det digitala samhället. Det kan vara råd om hur man organiserar sig eller hur man jobbar med olika digitala kanaler.

Vi kommer under årets lopp att blanda med det som vi anser vara viktigast, vi hoppas att ni gillar årets första upplaga och tecknar upp er för ”Marknadens viktigaste nyhetsbrev för alla som arbetar med digital marknadsföring nyhetsbrev – DA4”

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Google Adsense
Google förändrar funktionaliteten med automatiska annonser i Google Adsense