Keymetrics

Peach ger sig in i kriget med Messenger, WhatsApp och Snapchat

2016 intensifieras kriget kring mobila meddelandetjänster. Vi har Messenger, WhatsApp, Snapchat, Slackbot och Hangouts för att nämna några som vill äga din kommunikation på nätet.

Nu vill Peach att du skall kommunicera via deras app. Det som är unikt med Peach är att man enkelt skall kunna dela och rita bilder direkt i appen. Till exempel kan du skriva ”GIF” och sedan uppmanas du att hitta och dela en bild, skriv ”Draw” och du kan rita en bild och dela den med dina vänner. Peach kallar dem för magiska ord.

Den stora frågan är vilken app för meddelanden som kommer vinna kriget om användarna. Finns det plats för Peach i en väletablerad marknad av appar för att skicka meddelanden?

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
IGTV floppar och Facebook börjar städa