Keymetrics

Microsoft dödar Internet Explorer 8, 9 och 10 nästa vecka

Microsoft dödar supporten för deras äldre webbläsare nästa vecka. Dina alternativ är en uppgradering till IE 11, att byta till en konkurrerande webbläsare, eller att byta till Windows 10 för att få nya Edge webbläsaren.

Microsoft avslutar allt stöd för äldre versioner av Internet Explorer med undantag för aktuell version 11 redan nästa vecka.

Ett supportdokument som publicerades av Microsoft beskriver en sista ”end of life” uppgradering av Internet Explorer som kommer att dyka upp 12 januari. Denna kommer att varna alla som fortfarande kör IE 8 , 9 och 10 att deras tid är ute och uppmana dem att uppgradera till den senaste versionen av webbläsaren.

Flytten innebär inte att äldre versioner av IE kommer att försvinna från din dator. Det betyder dock att det inte blir några fler buggfixar, uppdateringar eller andra korrigeringsfiler från och med 12 januari, vilket lämnar dessa versioner sårbara för skadlig kod och andra säkerhetshot.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Dreamforce går online