Keymetrics

ICA lanserar en digital matkasse kopplad till recept och e-handel

ICA har legat i bakvattnet både vad gäller e-handel och digitala matkassar. Men nu tar ICA fram en matkassedödare som skall spöa Linas matkasse och andra digitala matkassar.

När matvarugiganten ger sig in i det digitala med recept och e-handel kan det röra om i grytan ordentligt. ICA planerar att koppla ihop en receptsajt med bolagets e-handel.

Så här kommenterar Mats Munther, affärsutvecklingschef för Ica Sverige:

”Vi tittar på en lösning som gör att man kan klicka ned ett helt recept i varukorgen. Lösningen skulle göra det möjligt för kunder att med ett klick köpa alla ingredienserna till det recept som de gillar. Genom att välja ett par recept kan kunden skapa en egendesignad matkasse med endast några klick”

”Matkassar är bra men det blir ändå en standardlösning. Det blir en begränsning på det sättet. Med recepten kan man bygga en helt egen kasse på ett smart sätt, säger Mats Munther”

Källa DiDGTAL

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Greta-effekten: Ehandel rustar med en av nordens största solcellsanläggningar