Keymetrics

Apple Watch – sjunker i pris, men är det värt att köpa?

Timmen är kanske slagen för Apples smarta klocka – och funderar du på att köpa så finns det några saker du borde ta dig tid att fundera på först.

Jag hoppas ni ursäktar undertecknads fantastiska humor, men här är i alla fall något att tänka på. Ryktena om att en ny generation Äppel-klocka ska lanseras kring det stora mystiska mötet i mars har florerat på nätet ett tag. Detta kan vara en av anledningarna till att flera stora elektronikkedjor börjat sänka prislappen. Varför?

Läs mer: Apples senaste produktnyheter

Ingen vet riktigt vad den nya klockan ska göra (även om många hoppas ökad batteritid…), men många tror på en integrerad kamera för videosamtal, ett smartare WiFi-chip och bättre funktioner även utan ständig uppkoppling mot Iphone-telefonen.

Av erfarenhet – om man exempelvis minns den första Iphone-modellen – så brukar det vara ett stort steg mellan första och andra generationen av elektronikprylar. Det kan hända att steget denna gång inte kommer vara fullt lika stort – men det kan ändå vara värt att vänta i några månader innan man lägger tusenlappar på klockan.

Du har ju all tid i världen!

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Snabbkurs i SEO för dig som vill ranka högt på Google del 3
Snabbkurs i SEO för dig som vill ranka högt på Google – del 3