Keymetrics

Se reprisen av #DAbase – seminarium om videomarknadsföring

För dig som inte kunde vara med på vårt seminarium och inte heller hade möjligheten att följa livesändningen är nu reprisen publicerad.

Först ett smakprov:

 

Se här när vår yngsta report Jessika får träffa kändishönan Åsa:

och här kan du se hela reprisen

Om ditt företag vill arrangera ett eget seminarium så kan vi på #DAbase hjälpa er med det. Allt från projektledning, val av lokal, filmning och mer arrangerar vi. Kontakta oss idag så kan vi prata mer om just era behov.

 

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Marknadschefen: “Jag provocerar hellre än går obemärkt förbi”