Keymetrics

Podden Mattsson Helin läggs nu ned

När Helin slutar på Aftonbladet för att istället börja på SVT som programdirektör läggs den gemensamma podden Mattsson Helin ned.

Jan Helin som var chefredaktör på Aftonbladet och Thomas Mattsson som är chefredaktör på Expressen har tillsammans drivit podden Mattsson Helin.

Det var i söndags som duon meddelande omvärlden att podden läggs ned. Sedan april 2013 har de pratat om sina insikter i medievärlden och hur deras båda drakar till företag bidragit till ett bättre Sverige.

Den sista podden blir nummer 145, som just nu planeras.

Bildkälla: Youtube

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!