Keymetrics

Netflix amerikanska utbud i Sverige – så här får du tillgång

Om några veckor kommer många börja sin julledighet, och vad lyser inte upp vintermörkret som Netflix? Om du inte är nöjd med vad den svenska versionen har att erbjuda kan det vara skoj att spana in den amerikanska. Läs mer nedan för att se hur du smidigt ska få tillgång till dubbelt så mycket underhållning!

NordVPN är ett webbläsartillägg som öppnar upp en värld av spännande filmer och serier som inte får visas i Sverige på grund av krångliga rättighetsskäl.

Läs mer: Netflix i offlineläge

Om du vill komma åt Netflix i USA så kan du gå in på NordVPN och registrera tjänsten. Finns till både mobiltelefon och desktop.

 

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Ökad samverkan för att minska transportsektorns klimatpåverkan