Keymetrics

Linkedin lanserar en ny ljusare och bättre app

Linkedin har arbetat med sin nya App i minst sex månader, förmodligen mycket längre. Igår lanserades den äntligen på Apples App Store och Google Play Store. Den nya designen har fem flikar på skärmen som skall göra den enklare att använda.

En av de nya flikarna är en privat meddelandefunktion för text som skall vara en förlängning av den nuvarande meddelandefunktionen InMail.

De flesta andra sociala nätverk, som Facebook, Twitter, Snapchat och Instagram, har redan någon funktion för privata meddelanden som de alla har haft under en längre tid. Nu är äntligen Linkedin med i matchen.

Läs mer på Linkedin blog.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!