Keymetrics

Google Year in Search

897 miljoner har sökt på ”Paris under attack”. Vill man veta vad som händer i världen och vad människor är intresserade av skall man använda Google Trends som är en otroligt vass barometer.

Google har släppt de stora söktrenderna 2015. De fick stort genomslag i media och Jonas Wallentin kommenterade resultaten på SVT. Google har blivit det stora mediet där man kan se vad som trendar och vad människor världen över är intresserade av. En otroligt bra verktyg för se vad som händer helt enkelt.

Gå in utforska Year in Search.

 

 

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Så streamade svenskarna i påsk