Keymetrics

Twitter tar tillbaka Jessica Verrilli som gick till Google Ventures för bara 5 månader sedan

Twitter har ett nytt tillskott i sitt företagsutvecklings- och strategiteam – Jessica Verrilli gick till Google för 5 månader sedan men nu är hon tillbaka för att jobba med strategi och utveckling på Twitter.

Jessica Verrilli, som lämnade Twitter i maj för Google Ventures, återvänder nu till företaget som Senior Director of Corporate Development och strategi, meddelade hon på Twitter i torsdags.

Jessica Verilli arbetade tidigare på Twitter i corp dev och strategigruppen.

Jessica Verrilli kommer nu tillbaka till Twitter efter att den nya ledningen som leds av vd Jack Dorsey och de nytillträdda COO Adam Bain har tydligen kommit på andra tankar då de har återrekryterat henne.

Jessica Verrilli kommenterar på Twitter

Twitter

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Software AG har ny approach för den nordiska marknaden