Keymetrics

Trångt i äppel-TV

Det som de äldre generationerna lärde sig kalla kvällstidningar,  gör nu de traditionella TV-kanalerna sällskap i Apple TV:s uppgraderade plattform, tvOS. Expressen och Aftonbladet kommer att finnas där med var sin app i det som blir TV-kanalernas app-store.

Sedan tidigare har Netflix, Youtube, Viaplay, SVTplay och TV4play funnits hos Apple TV, men inför lanseringen av den nya plattformen nu i dagarna, utökas listan ordentligt. Expressen satsar på ett stort och brett utbud inom nyheter, nöje, sport, livsstil, kultur och nätsnackisar. Det blir även populära klipp från Expressens klick-sajt Omtalat.

Läs mer här (Expressen) och här (Aftonbladet).

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Så här påverkar vintermörkret din prestation på jobbet