Keymetrics

Netflix hjälper dina barn att somna i tid

Netflix har uppmärksammat att många barn tittar på en barnfilm eller ett serieavsnitt innan de går och lägger sig. Ofta får föräldrar höra ”bara en till, snälla”. Nu får du som har Netflix hjälp att få barnen att lägga sig.

Netflix har nämligen skapat filmer och serier som bara är fem minuter långa. Så när barnen säger ”bara en till, snälla” så kan du som förälder lugnt svara ”ja, visst! En till sen är det sängdags” och då sätta på filmen eller serien som är på 5 minuter.

Läs också: Så här enkelt skaffar du amerikanska Netflix

Serierna som är på fem minuter heter Dinotrux 5 Minute Favorites i sitt amerikanska bibliotek. Bakom produktionen hittar vi bland andra DreamWorks Animation där varje avsnitt innehåller karaktärerna Ty-Rux och Revvit.

Netflix_BedtimeStaller_Infographic_SE

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Software AG har ny approach för den nordiska marknaden