Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Instagram-användare är aktiva

Resumé rapporterar att de svenskar som använder Instagram, de gör det rejält. 76% av användarna är aktiva varje dag!

Tre av fyra använder tjänsten för att ladda upp foton, medan en av tre använder den för att lägga upp videoklipp. 57% kollar Instagram-flödet mer än en gång om dagen.

Resultaten kommer från en undersökning som GfK gjort för Instagram om svenskars användning av sociala medier, där 1000 personer som använder sociala medier fått säga sitt.

”Om Facebook är mer av ett personligt utrymme med vänner och familj, är Instagram en plats du kommer till när du vill inspireras och vara kreativ”, säger Sam Rihani, Sverigechef på Instagram, med anledning av att 66% av respondenterna säger sig använda Facebook för att rapportera om personliga saker, att jämföra med bara 39% på Instagram.

Läs hela Resumé-artikeln här.

0708944624

Serieentreprenör av värsta sorten med tidigare erfarenhet som biografchef, marknadsundersökare, eventarrangör, skribent och tredje-världen-utvecklare. Har just nu landat i en egen verksamhet som bokförare, men ingen vet hur länge det varar.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>