Keymetrics

Har du funderat på att köpa en Huawei?

Om du någon gång funderat på att byta ut din gamla mobil till en glassig Huawei så är du inte ensam om det.

Kinesiska Huawei har nämligen blivit en av de mer populära mobiltelefonerna på Europas största marknader – England, Frankrike, Tyskland, Italien och Spanien. Samsung är fortfarande störst inom Androidsegmentet men Huawei knackar på dörren och vill bli störst. Det visar bland annat deras aggressiva annonskampanjer.

Huawei har bland annat utvecklat ett värstingchip (Kirin 950) som ska vara mycket snabbare än exempelvis Samsung Galaxy S6.

Test: Huawei Nexus 6P

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Nu måste du gå över till Microsoft Teams