Keymetrics

Framgången för Tableau fortsätter: Omsättningen ökade med 64 procent under Q3

Analysföretaget Tableau Software redovisade tredje kvartalets resultat i torsdags. Omsättningen ökade med 64 procent jämfört med föregående år, de omsatte 170,8 miljoner dollar.

VD Christian Chabot kommenterade resultatet:

”I am very pleased with Tableau’s performance this quarter. We continue to demonstrate solid business growth as more customers embrace the Tableau way of analytics with great enthusiasm and success,” said Christian Chabot, Chief Executive Officer of Tableau Software. ”As a result, we had another record quarter of new customer wins. More than 3,100 new customer accounts were added in Q3, bringing the total to more than 35,000 worldwide.”

”We remain focused on product innovation and advancing our platform to bring even more value to our growing customer base,” continued Chabot. ”At the Tableau Customer Conference last month, we demonstrated some of our newest innovations in visual analytics, data integration, data preparation, server administration, cloud and mobile, some of which are slated for Tableau 10 next year.”

Tableau är ett Big Data företag som tillhandahåller marknadens (enligt Gartner) vassaste system för datavisualisering. Deras kunder är bland annat Bank of America, Linkedin och Google. Kundbasen består av över 35 tusen företag allt från regeringsnivå till teknik, hälso- och finanssektorn.

 

Den 1 april 2020 släckte vi lampan här på Dagens Analys.

RELATERADE NYHEER
händer som skriver på dator
Så här lägger du till en egen bakgrund i Zoom