Keymetrics

Engelsmännen slår ihop print och digitalt

Brittiska Audit Bureau of Circulations, ABC, slår ihop sina räckviddsrapporter till en gemensam för både print- och digital-media: Newsworks. Första rapporten publiceras 17 december.

Poängen är att det ska gå att se hur många användare en nyhetstjänst når, oberoende av plattformar. Givetvis kommer man även i fortsättningen att kunna bryta ner och analysera resultatet på olika typer av distributionsformer.

Något för vårt eget TS?

Läs mer: pressmeddelandet från ABC.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Studie: Här de mest effektiva annonsformaten