Keymetrics

DN går med i TU igen

Vid årsskiftet 2012/2013 lämnade DN TU. Nu är det klart att DN åter går med i organisationen

– Journalistiken i Sverige är satt under press från flera håll. I denna tid känns det särskilt angeläget för oss att visa att det är mer som förenar tidningsföretagen än som splittrar. ?Vi vill bidra till att stärka pressetiken och förutsättningarna för den professionella journalistiken i Sverige, säger DN:s chefredaktör Peter Wolodarski.?

– Detta betyder mycket för TU och för branschen. Jag är oerhört glad över att DN återigen går med i TU. Vi ser fram emot ett bra samarbete, säger TU:s vd Jeanette Gustafsdotter.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Hur mycket vill du ha betalt för att ge upp Google?