Keymetrics

Twitter lanserar nytt analysverktyg för varumärken

Twitters nyaste analysverktyg, Brand Hub, ska göra det lättare för annonsörer att följa de senaste samtalen kring produkter och varumärken, och bland dess olika funktioner ska man kunna mäta sådant som antalet delningar av Twittersamtal rörande olika varumärken.

Men den kanske mest intressanta nyheten är att du ska kunna se information om användarnas kön, inkomster och yrke – allt för att lättare följa vem, varför och hur man diskuterar valda produkter och varumärken.

Det nya verktyget ska vara tillgängligt för annonsörer för större varumärken och medelstora firmor inom den engelskspråkiga världen.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Unruly
Tremor köper Unruly från News Corp