Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Hyper Island hjälper Aller media att bli digital

Under oktober månad genomför Hyper Island en utbildning skräddarsydd för Aller medias samtliga 550 anställda. Detta är ett led i att Aller media växlar upp sin digitala utveckling. Företagens samarbete omfattar dessutom ett praktikprogram för Hyper Islands studenter.

”Utbildningssatsningen är en av de största vi har gjort inom Aller media och är en viktig förutsättning för vår digitala transformation. Vi behöver bredda vår affär med både nya produkter och tjänster och utveckla vårt digitala innehåll. Samarbetet med Hyper Island kommer ge oss både inspiration, kunskap och verktyg”, säger Niklas Engström, digital utvecklingsdirektör, Aller media.

Inom ramen för samarbetet med Hyper Island får även några av skolans studenter arbeta med projekt som valts ut av Aller media. Syftet är att ge studenterna direkt erfarenhet från näringslivet och att de i sin tur bidrar med inspiration och nya impulser kring digitala möjligheter vilket kan leda nya digitala affärsutvecklingsprojekt.

Mikael Karlsson

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>