Keymetrics

Synkronisera Netflix med din vän och titta tillsammans

Nu kan du få Netflix att synka ihop med en vän och titta på filmer eller serier tillsammans, fast ni befinner er på olika platser.

För att få synkroniseringen att fungera måste du och din vän ladda ned ett tillägg till webbläsaren Chrome. Tillägget som heter Showgoers pingar din webbläsare och din väns webbläsare så att Netflix alltid är i synk, vilket gör att ni kan titta på samma program samtidigt. Om du pausar, spolar fram eller tillbaka så kommer din väns Netflix att göra samma sak.

Så luta er tillbaka, koppla upp er med Skype och njut av att se filmer tillsammans med Showgoers, fast ni befinner er på olika platser.

> Läs mer här

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Var tredje vill förbättra sina digitala kunskaper