Keymetrics

Microsoft samlar Big Data och analys med Cortana Analytics Suite

Microsoft meddelade på Worldwide Partner Conference i Orlando att de lanserar Cortana Analytics Suite. Det innebär att de tar deras Big Data och analysprodukter och paketerar dem tillsammans så att alla analytiker enkelt skall kunna göra vassa analyser.

Det Microsoft har gjort är att sätta ihop deras olika tjänster i en lösning för både Big Data och analys till sina företagskunder.

”Vårt mål var att integrera dessa bitar så att kunderna har en heltäckande plattform för att bygga intelligenta lösningar” Kommenterade Joseph Sirosh, Corporate Vice President på Microsoft till Techcrunch

 

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Jonas Viksten
”Redan dubblerat click-through rate på egna artiklar”