Keymetrics

Nya möjligheter med Google Trends

Google tar ytterligare ett steg mot att leverera händelser i realtid med sin senaste uppdatering av Google Trends. Nu kan du hålla koll minut för minut på mer än 100 miljarder sökningar som görs i Google varje månad och fördjupa dig i de ämnen du är extra intresserad intresserad av.

På nya Google Trends hittar du en lista över världshändelser rankat på hur det trendar i realtid. Förutom söket listas och kombineras även trender på YouTube och Google Nyheter. I skrivande stund trender Charlize Theron och Coda América (fotboll).

I den här videon berättar Googles samarbetspartners om tanken bakom och hur de tagit fram Google Trends.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Ted går till Bauer Media Audio