Keymetrics

Jätteläcka om Apple Watch 2 – avslöjar flera nyheter

Enligt rykten arbetar Apple redan på version 2 av Apple Watch, bara två månader efter släppet av förra generationen på nätet och bara några veckor i butik. Enligt bloggen Cult of Mac sägs klockan få en Facetimekamera som fixar dina samtal direkt från … ja, handleden.

Apple Watch 2 kommer också med en “Find My Watch”-funktionalitet, precis som nu med iPhone-uppletaren. Det finns inte i den nuvarande versionen men Apple planerar alltså att låta oss spåra våra tappade eller stulna enheter med hjälp av wifi-routertriangulering i stället för via GPS, tack vare en ny wifi-hårdvara i klockan.

Apple Watch 2 kommer att kosta en bra slant (upp till 10,000 sek).

 

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Evelina Thuresson blir digital strateg på Republiken