Keymetrics

Lär dig att analysera och visualisera stora datamängder tillsammans med EXASOL och Tableau

EXASOL och RAV bjuder på frukost den 11 juni i Stockholm och berättar om olika sätt som företag kan arbeta med sin data för att analysera och visualisera stora datamängder för att säkra sin konkurrensfördel.

Ni får sällskap av King Digital Entertainment, skaparna av berömda Candy Crush Saga, de kommer att berätta om hur de använder BI och analys för att säkerställa ökade intäkter och en mycket bättre spelupplevelse.

Begränsat antal platser, först till kvarn gäller…

Anmäl er här: Business Breakfast: 11 June, Stockholm – 8.30-10.30am

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
AWS lockar 65.000 personer till Las Vegas