Keymetrics

Skype Business lanseras idag

Microsofts ”Skype for Business”, som skall ersätta bolagets det gamla Lync som de tidigare har haft som kommunikationsverktyg för företag, rullar idag ut offentligt som en del av Office april uppdatering. Detta meddelade Microsofts i morse. De är lanserar även Skype för Business Online till sina Office 365 kunder som idag använder Lync Online.

Microsoft presenterade en förhandsversion för ett par veckor sedan. De erkänner att kan krävas ytterligare testning en tid för vissa kunder. därför ger de administratörer möjligheten att växla mellan Skype för Business och den traditionella Lync användargränssnittet. detta berättade Microsoft i ett blogginlägg ”Office Blogs” i morse med uppgifter om ändringarna.

Du kan läsa mer om Skype för Business här.

Kort om tjänsten från Office Blogs

Skype for Business is based on the familiar Skype experience that more than 300 million people use every month to connect with friends and family. It is built right into Office, so features like presence, IM, voice and video calls, and online meetings are an integrated part of the Office experience. And with Skype for Business, you can search for and connect with anyone in the Skype network–inside or outside your organization.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Visuellt sök – nästa heta trend?