Keymetrics

Facebook fortsätter att dominera – står nu för 3 av 4 login via mobilen på sociala medier

Denna infografik från Gigya, visar antalet inloggade på olika sociala nätverk totalt över hela världen via desktop samt via mobila enheter under första kvartalet 2015.

En sammanfattning från Gigya sociala mediestudie:

Under första kvartalet 2015 har Facebook återigen behållit sin position som det givna sociala nätverket. Världens största sociala nätverk närmar sig nu två tredjedelar av alla sociala inloggningar. Bara Google+ har upprätthållit en betydande andel av inloggningarna. Yahoo har sjunkit till 5 procent av inloggningarna och överträffades av Twitter för första gången.

Klicka på bilden för att se den i full storlek.

The Landscape of Customer Identity

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Ola Sigvardsson
Ola blir Sveriges första Medieombudsman