Keymetrics

Emojis tar över Instagram

Instagram har precis uppdaterat sina emojis och gjort funktionen mer kraftfull. Företaget har uppdaterat sina iOS och Android appar under måndagen och lagt till möjlighet att lägga till emoji-hashtags i inlägg tillsammans med tre helt nya filter.

Tidigare hade Instagram en hashtag-funktion som inte gav stöd till emojis, vilket innebar att kommentarer eller bildtexter med en hashtagg och emoji inte var sökbar. Nu kan användare lägga till emojis (eller en sträng av emoji) till sina hashtags och inlägg och dessa kommer också att dyka upp i sökningar.

Instagram kommer även att lansera några nya filter som kallas ”Lark”, ”Reyes” och ”Juno”

”Lark desaturates reds while punching up blues and greens to bring your landscapes to life. Reyes brings a dusty, vintage look to your moments. And finally, Juno tints cool tones green while making warm tones pop and whites glow for vibrant photos of people”

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Bilder och intervju från MeasureCamp Stockholm 2019