Keymetrics

Två snabba SEO-tips som förbättrar ditt Sök

Om andra webbplatser länkar till din hemsida uppfattas det av sökmotorer som en validering av innehållet och trovärdigheten. Vilket i sin tur hjälper din ranking samt exponering hos Google och andra sökmotorer.

För att summera –  Desto populärare du är, desto fler webbplatser länkar till dig, desto bättre position får ditt innehåll hos sökmotorerna vilket leder till att din webbplats blir ännu mer populär..

Men hur gör man då för att få fler tillbakalänkar?

Här kommer två snabba tips hur du kan hjälpa din SEO med länkar.

Skriv artiklar

Lär dig att skriva vassa artiklar som andra publicerar åt dig. Om du redan arbetar med att skriva bra artiklar se då till att få dem även publicerade på andra webbplatser. Om du lyckas få till intressanta artiklar som publiceras på andra webbplatser med länkar till din sida kommer du att öka din Google Rank.

Desto populärare sidorna är som länkar till din artikel desto snabbare ökar din Google Rank.

Publicera allt i Sociala Medier

Om du publicerar innehåll i sociala medier och lyckas få många som följer dig då gör de jobbet åt dig när de gillar, delar och kommenterar. Du får en naturlig viral spridning.

När man tänker på hur populära alla sociala medier är samt hur stor del av Sveriges befolkning som är inne på Facebook dagligen så är det inte svårt att räkna fram hur populär du blir. Att publicera i Sociala Medier kan ge effekter som du aldrig har räknat med. Webbplatser kan öka med flera hundra procent när de får bra spridning i Sociala medier.

Exempel på artikelsamarbete mellan va.se och Dagensanalys.se

va.se tillbakalänk

Den 1 april 2020 släckte vi lampan här på Dagens Analys.

RELATERADE NYHEER
Content marketing för alla
Content marketing för alla