Keymetrics

Google köper Toro som jobbar med marknadsföring på Facebook

Toro, ett start-up bolag som hjälper utvecklare att marknadsföra sina appar på Facebook, har nyligen meddelat att det har förvärvats av Google.

I sitt tillkännagivande, skriver Toro att de nu börjar på Google vilket ger det dem tillgång till mer resurser och en större möjlighet att ”fortsätta vårt uppdrag att göra livet för app-utvecklare enklare.”

Om du tror att detta kommer ta bort Toros fokus från Facebook, så har du rätt. Företaget säger att det kommer att fortsätta att optimera kampanjer och ge rapporter för befintliga kunder, men det kommer inte att skapa nya kampanjer. ”Vi rekommenderar att du arbetar med något alternativ för dina nya Facebook kampanjer framöver.”

Läs pressmeddelande på Toro blog

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Har Apple löst hur man kan tjäna pengar på nyheter?