Keymetrics

Här är apparna till Apple Watch – Facebook, Twitter, Instagram och fler

På Apples event för Watch i Cupertino under gårdagen demonstrerade Apple flera av de kommande appar som kommer att vara tillgängliga vid den kommande lanseringen den 24 april.

Du kommer att kunna göra en beställning av Watch redan den 10 april.

Bland de appar som visades i går fanns ett antal sociala medieaktörer med inklusive Facebook, Instagram och Twitter.

Facebook

Facebook var troligtvis bland de första att lansera en app till Apple Watch. Med appen får du dina Facebook-meddelanden direkt till Watch på din handled. Du får även snabbmeddelanden när du blivit taggad i ett foto eller om du får en vänförfrågan. Du behöver alltså inte använda din iPhone för att interagera på Facebook.

apple-watch-facebook

Instagram

Appen för Instagram gör det möjligt att se bilder från dina vänner på den lilla Retina-skärmen. Du kan bläddra upp och ner genom flödet med enkla svepningar. Klickar du på en bild får du upp mer information som platsen där bilden är tagen och antal vänner som gillar.

apple-watch-instagram

Twitter

Twitters app visades kort under Apples event. Appen visar Top Trends vilket inte är någon direkt överraskning. Appen visade också antalet tweets som finns kopplat till Top Trends.

apple-watch-twitter

Du får meddelande när nya tweets publiceras, då kan du retweeta och lägga till favoriter direkt från din Apple Watch. Du kan också se din tidslinje och skriva tweets via din Apple Watch.

Här är en lista på fler appar som är tillgängliga från start.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Spotify Kids
Spotify Kids är lanserad i Sverige