Keymetrics

Norstat får en ny VD

Norstat har anlitat en ny VD i Norge.

Den nya mannen på tronen är Knut Aasrud som tidigare jobbat på bland annat SAP. Han har även haft ledande befattningar på Microsoft i Norge.

Knut kommenterar sina nya anställning ”The company has a strong operational foundation for the daily business, and a clear path for our future growth. We are now leading a conversation with more than 650, 000 consumers all across Europe and, additionally, released several innovative approaches during the last years.”

Knuts nya tillvaro blir i Oslo på Norstats huvudkontor.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Tobii
Johan Wilsby lämnar Tobii