Keymetrics

YuMe och IPG Lab vill ha två nya mått för digital videoreklam

Det diskuteras väldigt mycket kring mätmetoder för tillfället. TV mäts i räckvidd och frekvens vilket anses av flera vara ”ett väldigt trubbigt verktyg för digital videoreklam”. Företaget YuMe har tillsammans med IPG Lab tagit fram ett förslag för att komplettera med två nya mått.

Måtten som YuMe och IPG Lab föreslår är ”mottaglighet” och ”uppmärksamhet” I nedan infograf kan du se resonemanget. Klicka på bilden för att förstora den. Du kan också ladda ned infografen här som .pdf:
Swedish_YuMeIPGInfographic_RGB

Swedish_YuMeIPGInfographic

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Resan mot ett digital hem – Att leva med Alexa