Keymetrics

Visible Measures lanserar True Reach

För att kolla hur många visningar ett klipp har är Youtube det självklara valet. Men om klippet inte lagts upp på Youtube eller lagts upp på Youtube och en annan videosajt samtidigt. Här är lösningen!

Visible Measures som mäter all onlinevideo (som de kommer åt) har samlat visningar från flera olika källor på sajten True Reach. Att läsa ut antalet visningar och mer är gratis. Sajter som ingår i mätningen är YouTube, Facebook, Vimeo, DailyMotion, och AOL.

När du klickar på en video får du ser antalet visninga och vilka sajter som levererat visningarna.

> Här är True Reach

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Därför är Native det optimala sättet att annonsera digitalt