Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Veckans bilder

Som vanligt presenterar vi här veckans selfies och andra bilder. Det blev avtackning för Mikael på Sveriges Annonsörer, en resa till Köpenhamn, träff med en av Sveriges bästa i Google Analytics och även lite träning på Linnea Boxningsklubb samt en härlig garageträff.

veckans_bilder_2105_01_23_4
Avslutningstårta på Sveriges Annonsörer. Det blev hela 6 år för Mikael med KIA-index både som ansvarig och som tekniskt ansvarig. Mikael berättar om när han uppfann Internet Index som blev KIA-index: ”Stod faktiskt i duschen och tänkte att vi borde ha en lista i Sverige som redovisar alla webbplatser. Kontaktade de mätleverantörer jag var kompis med och fick in data för en massa webbplatser. Testade så att det inte fanns felmarginaler och snickrade sedan ihop en lista i Excel.  Lanserade Internet Index som uppmärksammades av bland annat Aftonbladet som länkade till min blogg på deras löp. Internet Index togs sedan över av Sveriges Annonsörer”.

IMG_1357
Peter (t.h) träffar Ola Stenegärd gotlänningen som är designchef på BMW Motorrad, intervju kommer nästa vecka

veckans_bilder_2105_01_23_1
Therese Nilsson från MMS och Mikael åkte till Köpenhamn för att prata med en leverantör.

IMG_1360
Peter går på garageträff och pratar snabba bilar och motorcyklar.

veckans_bilder_2105_01_23_3
Mikael träffade Lars Johansson från Outfox på kontoret. Lars är en av Sveriges bästa på att hantera Google Analytics.

veckans_bilder_2105_01_23_5
Mikael hann med att boxas på Linnea Boxning. En suverän klubb mitt på Söder.

Mikael Karlsson

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>