Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

Nu kan du använda WhatsApp på datorn

Om du är lika trött som jag på att skriva på mobilen (för det är ju så himla pilligt) har vi glädjande nyheter. Nu kan du använda WhatsApp på datorn istället om du har Google Chrome och en Androidmobil.

Än så länge fungerar den bara i Googles webbläsare Chrome, som både är gratis att ladda ned och i särklass den bästa webbläsaren på marknaden, och Android.

> Installera WhatsApp här

Innan du får tillgång till WhatsApp på datorn måste du scanna in en QR-kod med din mobil. Inget att oroa sig för du får alla instruktioner på skärmen, bara följ dem. WhatsApp använder en QR-kod för att verifiera att du är faktiskt du.

Mikael Karlsson

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>