Keymetrics

Digital rådgivning är hetast säger Sveriges Annonsörer

Sveriges Annonsörer har sedan många år erbjudit sina medlemsföretag professionell rådgivning inom bland annat juridik och byråval för att öka effektiviteten och kunskapen inom marknadskommunikation. Förra året introducerades en ny tjänst – digital rådgivning – som hjälper annonsörerna att maximera avkastningen i de digitala kanalerna.

– Året 2014 har varit en fantastisk uppstart för den digitala rådgivningen. Vi lanserade tre tjänster för utveckling av medlemmarnas digitala framgång: dels en enklare inventering och en 360-graders digital genomlysning av hela företagets digitala prestationer, dels hjälp med att utveckla en komplett digital strategi som ger maximal utveckling på företagets satsningar, och dels ett halvårs coachingprogram i utvecklingen mot att omsätta strategin till verklighet, säger Rufus Lidman, digital rådgivare på Sveriges Annonsörer.

Responsen från medlemsföretagen har varit över förväntan. Bara under andra halvåret har digital rådgivning coachat 188 medlemmar under 134 möten hos 43 medlemsföretag över nästan hela landet.

Att det finns ett behov av digital rådgivning är uppenbar. Bra att Sveriges Annonsörer tar tag i behovet.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
5 tips på hur du lyckas med din Amazon-satsning