Keymetrics

Apple Watch kommer att ha 19 timmars batteritid

Apple har hela tiden haft som mål att batteritiden på Apple Watch skall räcka för en hel dags användning, blandat en jämförelsevis liten mängd aktiv användning med en större mängd passiv användning.

Apple Watch skall ge ungefär 2,5 till 4 timmars aktiv ansökan användning kontra 19 timmars kombinerad aktiv/passiv användning, 3 dagar av ren passningstid, eller 4 dagar om den lämnas i viloläge.

Apple har också varit stresstestat Apples Watch batteritid med färdiga paket via tredjepartsprogram. Enligt 9to5mac skall Apple rikta in sig på 2,5 timmars ”tung användning” som exempelvis processorintensiva spel, eller 3,5 timmars standard app användning. Apple räknar med en ännu bättre batteritid när du använder Watch fitness tracking med nästan 4 timmar på en enda laddning.

Läs mer på 9to5mac

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Adobe Summit London 2019 – Hur du skapar bättre kundupplevelse med digital teknik