Keymetrics

1440-robotar tar kol på den sanna internettrafiken

Mätexperten Fulton Yancy presenterar i denna artikel sina tankar och fakta om robottrafik på nätet. Robottrafik är något som branschen diskuterade nyligen under ett seminarium arrangerat av KIA-index. Att det är ett problem består frågan är bara hur man löser det.

1440-roboten är mycket duktig på att simulera verklig trafik. Namnet kommer ifrån att det är 1440 minuter på en dag och under hela dagen besöker roboten webbplatsen i fasta rutiner.

Det är viktigt att både analytiker och digitala marknadsförare förstår begränsningarna med internet och dess svagheter. Vi hoppas att du läser Fultons artikel och gärna mailar dina kommentarer till oss.

Fultons artikel är på engelska och du kan läsa den här.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
43 Svenska SEO-Gudar