Hjälp oss att fortsätta driva Sveriges bästa nyhetsplats för digitala marknadsförare. Donera här

1440-robotar tar kol på den sanna internettrafiken

Mätexperten Fulton Yancy presenterar i denna artikel sina tankar och fakta om robottrafik på nätet. Robottrafik är något som branschen diskuterade nyligen under ett seminarium arrangerat av KIA-index. Att det är ett problem består frågan är bara hur man löser det.

1440-roboten är mycket duktig på att simulera verklig trafik. Namnet kommer ifrån att det är 1440 minuter på en dag och under hela dagen besöker roboten webbplatsen i fasta rutiner.

Det är viktigt att både analytiker och digitala marknadsförare förstår begränsningarna med internet och dess svagheter. Vi hoppas att du läser Fultons artikel och gärna mailar dina kommentarer till oss.

Fultons artikel är på engelska och du kan läsa den här.

Mikael Karlsson

Redaktör & Digitalspecialist

Dagensanalys.se

Analys, Digitala Medier och Marknadsföring är tre områden som jag brinner för. Här på Dagensanalys.se kan jag förena dem till insikter som jag publicerar. Tveka inte att dela dina egna insikter med mig genom att skriva till vår redaktion.

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>