Keymetrics

Så här fungerar Kim Kardashians mobilspel som drog in 1,5 miljarder kronor

När Kim Kardashian släppte sitt mobilspel Kim Kardashian Hollywood trodde nog många att det var ett stort skämt. Med 1, 5 miljarder kronor senare i app-intäkter så var det nog inte många som skrattade åt henne. Spelet Kim Kardashian Hollywood blev helt enkelt en sensation.

I nedan videoklipp får du se hur spelet fungerar. I klippet under det kan du se Saturday Night Live (SNL) sketch med Kardashians.

Saturday Night Live (SNL) sketch med Kardashians.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Google Adsense
Google förändrar funktionaliteten med automatiska annonser i Google Adsense