Keymetrics

Rapport: Användande av sociala medier 2014

Tillsammans med undersökningsbolaget SnabbaSvar har vi på Dagensanalys.se ställt frågan om vilka sociala medier vi använder och hur ofta vi gör det till ett riksrepresentativt urval om 1.000 svenskar. Resultatet går att bryta ned på kön, ålder och region. I presentationen finner du en sammanfattning av resultatet och i Excel-filen kan du själv läsa ut data.

Resultaten är riktigt intressanta och ger en färsk bild över hur mycket vi faktiskt använder alla tillgängliga plattformar för sociala medier.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Nielsen: Över 13 miljoner har sett The Irishman på Netflix