Keymetrics

Google + Uber = taxi utan förare med kunden i fokus

Samarbetet mellan Uber och Google öppnar upp enormt spännande möjligheter då Google har utvecklat förarlösa bilar och Uber har en app där man bokar sin bil direkt via mobilen. När man kopplar ihop dessa två öppnar sig möjligheten att boka en bil som dyker upp utan förare och tar dig dit du vill, detta inom en framtid som står alldeles runt hörnet.

Man måste säga att Google är smarta med sina investeringar i nya spännande företag som kan koppla ihop deras teknik med företagens tjänster där man har kunden i fokus, vilket är Googles mantra.

Jag ser fram emot att bli upphämtad av en Uber utan förare.

Läs gärna mer om Google Ventures som investerar 258 miljoner dollar i Uber här

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Två ägg: Google dödar kakorna i början av nästa år