Keymetrics

Vi svenskar älskar vår ICA reklam

ICA reklamen toppar just nu YouTube topplistan i Sverige. Det är helt otroligt hur pass väl ICA har lyckats med denna reklamserie och alla svenskar har tagit till sig den i sina hjärtan.

Denna framgång grundar sig troligtvis på ett nära arbete mellan ICA, reklambyrå, mediebyrå och marknadsundersökningsföretag, jag skulle gissa att de lägger stor tid på att analysera och utvärdera varje kampanj.

Man brukar prata om reklamtrötthet och hur mycket alla undviker reklam, detta är motbeviset på detta när ICA toppar YouTube listan i Sverige. Bara reklamen är bra gillar man den, och framförallt om den är relevant och passar in i en kontext. Det är dålig reklam och reklam som är felplacerad som man ogillar. Den här ICA reklamen som från den 28 september har redan setts av över 800 000 personer

Klicka på bild för att se ICA reklamen.

Populärt på YouTube

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
8 minuters inblick i den digitala framtiden med 12 trendspanare