Keymetrics

SEO tips som gör dig mer sökbar

Fyra snabba SEO tips som hjälper din sökbarhet

# 1. Få andra att länka tillbaka till dig – då nätverkande hjälper ditt sök. Genom att dela länkar med företag som har relevanta besökare och har en hög affinitet med din verksamhet kommer du att hjälpa din SEO-optimering. Få andra att lägga länkar till dig på deras hemsidor och i deras publiceringar så gör de en del av jobbet åt dig.

# 2. Sätt ihop meningar som rankar högt i sök – tänk till med rubriken så att den blir sökbar. Fundera en extra gång när du skriver dina rubriker, så att du får till menigssammanfattningar med ord som driver bra med trafik och därmed blir det bra SEO.

# 3. Skapa sidor med kvalitétsinnehåll – dessa sidor lever längre. Försök skapa långlivade kampanjer, eller nyheter, så att du inte bara bygger dagsländor som driver trafik kortsiktigt. Det är givetvis bra att ha vissa inlägg som fångar upp trender och som är aktuella för stunden då den driver upp din trafik just då. Men ännu viktigare är att få till de sidor och rubriker som har en bra sökbarhet över tid, lägg lite analys på detta och du kommer hjälpa din SEO avsevärt.

# 4. Högre ranking ger mer trafik – mer trafik ger högre ranking. Var snabb med att hitta trender, var helst först, eftersom detta hjälper din ranking. Rankingen driver ännu mer trafik.

Gör ni bara detta så snurrar det på uppåt i en positiv spiral i all evighet…

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Var tacksam för alla besökare ni får – tycker Google