Keymetrics

Instagram tokökar i Sverige

Facebook är fortfarande i särklass populärast i sociala medier, men de utmanas av av andra aktörer. Årets raket är Instagram som nästan har fördubblat andelen användare sedan förra året och används nu av nästan var tredje svensk, Instagram används idag av 28 procent av svenskarna.

Detta är ett smakprov av den årliga undersökningen Svenskarna och internet 2014, från .SE.

Rapporten visar bland annat att Sju av tio, 72 procent, någon gång besöker sociala medier och att nästan hälften, 48 procent, av svenskarna gör det dagligen.

Läs hela rapporten här

Svenskarnas användning av Sociala medier

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Google Adsense
Google förändrar funktionaliteten med automatiska annonser i Google Adsense