Keymetrics

Tableau ska satsa i Sverige med ny partner

Tableau Software hyllas av många som arbetar med analys i Sverige. Nu ska äntligen Tableau få lokalt fokus genom ett samarbete med RAV Sverige. Bakom det svenska bolaget är Fredrik Prien som tidigare jobbat med Cognos och beslutsstödskonsulten Affecto.

Relaterat: Känn dig som en rockstjärna med Tableau

Till Computer Sweden berättar Fredrik Prien att det nya svenska bolaget ska vara inriktat på försäljning och installation av Tableau-baserade beslutsstödsprojekt i Sverige. Enligt RAV ska de vara 7-10 anställda innan året är slut och på allvar utmana konkurrenterna.

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Nu ska Facebook kartlägga vårt TV-tittande