Keymetrics

Samsung driver med iPhone 6

Det kan väl inte ha undgått någon analytiker eller digitalare som läser Dagensanalys.se att Apple släppte sin nya iPhone 6 och Apple Watch. En av de stora nyheterna med iPhone 6 och iPhone 6 plus var den större skärmen, sedan var det en hel del andra spännande nyheter som betallösning mm.

Nu driver Samsung med Apple att de har plagierat deras stora ”Phablet” display som de har haft under en längre tid.

Samsung går hårt ut och hånar Apple i TV-reklamkampanjer i USA.

Roligt och fyndigt, eller lågt och tråkigt? Bedöm själva och kommentera gärna på #Dagensanalys.se

Samsung TV-reklam

 

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Iphone SE
Bara Apple lyckas sälja samma mobil 2 gånger