Keymetrics

Så här får du tillgång till Netflix amerikanska utbud

Har du sett allt intressant som Netflix har att erbjuda? Då behöver du ladda ned och aktivera VPN-tjänsten NordVPN i din webbläsare eller mobil. Med den får du tillgång till alla filmer, serier, dokumentärer och mer som finns i USA.

Pågrund av rättighetsproblem får i Sverige inte tillgång till Netflix hela katalog av filmer och program. Detta är naturligtvis mycket tråkigt då Netflix hela katalog är enorm jämfört med den som visas i Sverige. I Sverige får vi bara tillgång till under hälften av allt utbud.

Relaterat: Här är alternativen till ThePiratebay

För att komma åt Netflix hela katalog i USA måste du installera och aktivera ett VPN.

1. Vi rekommenderar denna VPN från NordVPN
2. När du installerat och aktiverat ditt VPN så väljer du land USA.  Nu har du tillgång till Netflix katalog i USA (trots att menyer och annat är på svenska).
3. För att få tillgång till svenska katalogen igen går du bara in i webbläsarens inställningar och inaktiverar tillägget. Du behöver inte ta bort det, bara inaktivera det. Nästa gång du vill ha tillgång till katalogen i USA behöver du bara aktivera det.

Läs också: Så här hittar du alla dina favoritfilmer och serier på Netflix – här har du alla kategorikoder

Gilla Dagensanalys.se på Facebook!

På Dagensanalys.se skriver vi för alla som jobbar med digitala medier och digital marknadsföring. Vi plockar upp trender, skriver om nyheter och delar våra tips och idéer. Häng med genom att läsa Dagensanalys.se!

RELATERADE NYHEER
Ökad samverkan för att minska transportsektorns klimatpåverkan